2013_WijnandEind 2012 vierde Karate Sensei Wijnand Meurs zijn 65e verjaardag. Langs deze weg willen we hem hartelijk feliciteren!

Voor wie Wijnand niet kent: hij is een van onze meest ervaren en seniore Karateleraren, vooral bekend van de jeugdgroepen. Toen de eerste helft van zijn levensweg teveel op een rotonde begon te lijken, is hij in november 1980 bij Ta Mo het Shaolin Kempo gaan trainen. Dat was een begin punt in zijn leven waar hij nu nog profijt van heeft. Wijnand heeft een ruime ervaring met het lesgeven aan verschillende leeftijden en bijzondere groepen. Zo geeft hij o.a. een cursus voor kankerpatiënten en mensen in de reclassering (laatste fase voor je uit de gevangenis komt). Hij volgde diverse opleidingen die hem schoolden in het begeleiden van jeugd, volwassen en ouderen in andere contexten zoals scholen, buurthuizen, therapeutische instellingen, e.a. Wijnand staat bekend als een speelse, rechtvaardige, oprechte en uiterst betrokken trainer. Hij weet altijd weer op natuurlijke wijze, om het even welke groep, bij elkaar en enthousiast aan het trainen te krijgen.

KenKon is dankbaar voor wat Wijnand betekent voor veel van zijn leden en voor de kerngroep in het bijzonder. En Wijnand: hierbij onze allerhartelijkste wensen voor de derde helft van je leven! We hopen nog lang van je leraarschap te mogen blijven genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *