Embodyment, lichaamsbewustzijn relationeel zinvol maken

Embodyment is een programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. In tegenstelling tot ons hoofd, blijkt het lichaam ons veel beter te vertellen wie we zijn, wat we willen, hoe we ons tot anderen verhouden en welke beslissingen juist zijn voor ons. Ondanks de grote hoeveelheid informatie die er in de wereld te vinden is, putten we niet of nauwelijks uit misschien wel de belangrijkste bron die we altijd tot onze beschikking hebben.

Het programma bestaat uit periodieke lichaamsgerichte trainingen, afgewisseld met groepsreflectiebijeenkomsten, individuele begeleidingsgesprekken en lichaamsbehandelingen.

Het initiatief en de organisatie voor dit programma ligt bij Michiel+Ivo, die het samen met Sydney Leijenhorst en Floris Lemmen ontwikkeld hebben en door-ontwikkelen.

Start
Dit programma start jaarlijks in oktober en vindt plaats bij Integral Life & Training Centre KenKon in Wageningen.

Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bedoeld voor professionals in de volle breedte die op een pragmatische en diepgaande wijze hun lichaamsbewustzijn willen vergroten en hiermee een flinke ontwikkelingsimpuls willen geven aan hun persoonlijk leiderschap.

Kosten
De investering voor dit jaarprogramma bedraagt €3.500 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 14 september organiseren wij een laatste informatiebijeenkomst voor ons Embodymentprogramma (start okt. 2018). De locatie van deze bijeenkomsten is KenKon (Nieuwe Kanaal 11) in Wageningen. De inloop is om 14:30, de bijeenkomst begint om 15:00 en duurt tot 16:30. Wil je dat wij een stoel voor je vrijhouden en/of ben je geïnteresseerd in het programma, neem dan hier contact met ons op.

Embodyment, wat de voormalige deelnemers zeggen.

“Negeren van signalen lichaam heeft plaatsgemaakt voor waarnemen van en contact maken met die signalen. Dit heeft mij acceptatie, vermindering van pijn en bewuste keuzes gebracht”.
– Wilma Verwoerd: Teamleider

“Embodyment is de eerste stap naar de mooiste vriendschap met je totale zelf!”
– Helene Donkers: Begeleidingsdeskundige

“Ik ervaar meer rust in mijn lichaam en merk veel beter het effect van bepaalde voeding op mijn lichaam.”
– Joachim Netten: Director Global Customer Services

“Er is een andere soort aanwezigheid van mezelf ontstaan die voor andere mensen in mijn omgeving zichtbaar is”.
– Chantal Dominicus: Algemeen Directeur

“Ik ben assertiever geworden in het stellen van mijn eigen grenzen.”
– Debra de Leest: Marketing & Communicatiespecialist

“Het programma heeft mij laten ervaren wat de balans is tussen denken, voelen en doen. Het heeft ertoe bijgedragen dat ik zakelijk en privé ingrijpende keuzes hebben kunnen maken die mij gelukkiger maken”.
– Tom Groeliker: Afdelingshoofd

“Het heeft mijn leven voor 100% op het juiste pad gezet”.
Daphne Laukens: Directeur Basisschool