Ik wens iedereen een jaar vol waardering van wat er al is en inspiratie tot verdere groei, verbinding en bevrijding, die velen ten goede zal komen.
KenKon staat voor een boeiend en spannend jaar. Het gebruikerscontact van de huidige locatie loopt af op 31 augustus 2008. Rest ons een kleine 240 dagen. Dat is misschien even schrikken. Een soort Nieuwjaarsduik in de woelige zee van het reilen en zeilen van een idealistische onderneming/organisatie.
Wij hopen dat we snel een nieuwe locatie zullen vinden en zijn daar al enige tijd mee bezig. Hoewel wij een bod hebben gedaan op een geschikte locatie, is er verder geen concrete zekerheid over het voortbestaan van KenKon.
De zekerheden die er wel zijn is de grote en nog steeds groeiende toewijding van mensen in en om KenKon om haar te laten reïncarneren in een nieuw, duurzaam gebouw; een nog steeds groeiende inspiratie onder leerlingen en trainers voor het ‘werk’ wat we doen; steeds vruchtbaarder wordende contacten met het Integral Institute en het Five Wisdoms Institute; een op de achtergrond gaande verbetering van de organisatiestructuur en werkverdeling; een verdergaande verrijking van het programma en een groeiend netwerk van mensen die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van KenKon. Eigenlijk is KenKon heel zwanger, maar is het de vraag waar ‘het kindeke’ gebaart kan worden.
Het is tijd om alles op alles te zetten. Iedereen die meent te kunnen helpen is bij deze uitgenodigd. De prioriteiten liggen bij:

  • Het vinden van geschikte en beschikbare locaties.
  • Het meedenken met de mogelijkheden tot financiering van aankoop en verbouwing.
  • Bijdragen aan de financiering.
  • Netwerken bij invloedrijke organisaties en personen in de politiek, onroerendgoedsector, WUR, e.d.

Alle tips en suggesties zijn welkom. We zoeken naar een locatie van ongeveer 600 m², in of nabij de stadskern van Wageningen. Contactpersonen zijn Berry Trip en Edwin van Rennes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *