Op 22 november hadden we een avond over de toekomst van KenKon, met lekker eten en een flinke opkomst van betrokken leden en niet-leden. En met mooie resultaten! Dankzij het ‘potluck’ etentje vooraf was de sfeer onder de ongeveer 30 aanwezigen al vanaf het begin goed. Een groot aantal suggesties, wensen en ideeën verzameld uit de resultaten van de toekomstenquête, de eerste toekomstavond en gesprekken met betrokken leden en experts zijn gepresenteerd in het ‘Actieplan voor KenKon’. Het actieplan houdt onder andere in dat het komende jaar 7 themagroepen en 4 projecten van start gaan! (Wie geïnteresseerd is in het hele actieplan kan dat via KenKon opvragen)

Wie wat gaat doen in de themagroepen en projecten lees je terug onderaan dit bericht in de PDF’s.

Tijdens de avond hebben de aanwezigen per themagroep gebrainstormd over welke activiteiten het komende jaar prioriteit moeten krijgen. Omdat veel aanwezigen bij meerdere themagroepen wilden meedenken werd het een soort ‘speed-date-brainstorm’ waarbij om de 10 minuten gewisseld kon worden van themagroep. Het resultaat van deze brainstorm vind je ook terug onderaan dit bericht.

De avond werd feestelijk afgesloten met een geïmproviseerde koor-zang-performance onder begeleiding van Koen Boschman op elektrische gitaar. Aan het einde stapte één van de deelnemers naar voren en zei: ‘ik durfde het net niet te zeggen, maar nu we samen gezongen hebben wel: ´Ik vond het super om vanavond ‘het KenKon-gevoel’ te ervaren!’

Wil je meedoen om de KenKon Boost mogelijk te maken? Kijk dan naar het overzicht ‘Wie doet wat’ op de website en meld je aan.

Opdat nog meer mensen ‘het KenKon-gevoel’ gaan ervaren.

Documenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *