Laden Evenementen

Zengroep Wageningen organiseert op 2 april een ZenZondag in KenKon

(inloop met koffie en thee vanaf 8:30)

Senko Sensei verzorgt de begeleiding. Senko is opgeleid in Zen River Temple en geeft sinds zijn dharma-transmissie wekelijks les in zencentra in Utrecht en Groningen.
De ZenZondag opent met een uitgebreide geleide meditatie, halverwege is er dharma-onderricht voor heel de groep. Perioden van zazen worden afgewisseld met loopmeditatie, individueel onderhoud met de leraar en bewegingsoefeningen.

De dag is inclusief een vegetarische lunch met soep en brood. Na de zazen in de middag ronden we af met een korte boeddhistische dienst. Al met al een uitstekende gelegenheid om te oefenen in de vier elementen van de Zenbeoefening: meditatie, bewegingstaal, dharma-studie en sociale interactie.

We hebben in korte tijd veel aanmeldingen voor de ZenZondag gekregen waardoor de inschrijving voor de ZenZondag gesloten is. Als je op de reservelijst geplaatst wil worden kan je een mailtje sturen naar zeninwageningen@gmail.com.

Zegt het voort en hopelijk tot ziens, Zenteam Wageningen

KenKon Nieuwe Kanaal 11, 6709 PA Wageningen, tel. +31 (0)317 452946

Zengroep Wageningen komt wekelijks op woensdagavond bijeen voor meditatie en tekststudie (ook per zoom te volgen), organiseert een zen-introductiecursus, de ZenZondagen en af en toe een filmavond.

Meer informatie over onze groep vind je op: https://www.kenkon.org/zen/