Laden Evenementen

Het verbaast mij altijd hoe weinig tanden er door de jaren heen gesneuveld zijn tijdens de karate trainingen. Een beperkt aantal van de karateka’s beschikt namelijk over een bitje. Soms vrees ik even dat dat betekent dat we de realiteit van zelfverdediging in de boze buitenwereld – waarbij aanvallen naar het hoofd veel voorkomen – teveel uit de weg gaan. Anderzijds hadden een aantal mensen recentelijk pech met andere blessures. Hoe het ook zij, ik ben altijd weer blij als er een nieuwe lichting bitjes in gebruik wordt genomen, want ik kan er slecht tegen als mijn leerlingen, alle leereffecten ten spijt, beschadigen.

Daarom hebben we met Denis Bakhuizen van den Brink (Duodent) afgesproken om weer eens een middag te reserveren voor het happen van bitjes. Hij levert ons bitjes van goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs (50 euro).

Op donderdag 13 april tussen 15:30 uur en 18:00 uur kun je terecht bij Duodent (Boterstraat 10 in Wageningen). Schrijf je wel even in voor een hap-afspraak in de tabel die op het prikbord in de entree hangt.