Beste leden,

Zoals jullie vermoedelijk begrepen hebben mag er vanaf 1 juli weer veel meer binnen de muren en onder het dak van KenKon bewogen en gemediteerd worden. In de komende dagen verwachten we de gedetailleerde en uitgewerkte richtlijnen en adviezen voor de activiteiten die op KenKon plaatsvinden en de branches waartoe we gerekend worden vanuit de overheid.

Op basis daarvan gaan we begin volgende week bekijken wat we voor de zomervakantie nog binnen in gang zetten, wat we nog buiten houden en wat we nog online blijven doen in de laatste twee weken van dit seizoen.

Het geeft ook mogelijkheden voor het zomerrooster.

In de zomer komen we met een nieuw rooster voor 2020-21, dat dit jaar ingaat op 31 augustus. Daar zullen ook de nieuwe activiteiten een plaats in krijgen en ook een aantal online sessies een vaste plek krijgen.

Omdat er nog steeds redenen zijn voor oplevingen en een tweede coronagolf willen we de flexibiliteit die we in de afgelopen maanden hebben ontwikkeld nog verder uitbreiden met een extra trainingsmogelijkheid in onze achtertuin, in de vorm van een overdekte trainingsruimte. Doordat we behoorlijk wat geld hebben misgelopen door het wegvallen van de huur, kunnen we dat nu alleen voor elkaar krijgen via sponsering en crowdfunding. Philip Nederkoorn heeft het initiatief genomen om daar een inzamelingspagina voor te maken. Die staat al op het internet! https://www.kenkon.org/crowdfunding/

Overigens hebben we ook heel veel steun [en dankbaarheid] ontvangen in de vorm van vrije donaties, donaties voor de online sessies, e.a. Daarvoor mijn Grote Dank. Mede hierdoor hebben we er alle vertrouwen in dat we het zakelijk-organisatorisch gaan redden.

Hartelijke groet,

Sydney Leijenhorst