TERA

Trainingscentrum KenKon probeert een bijdrage te leveren aan het leven van de mensen die haar bezoeken, maar soms ook verder weg. Een van de belangrijkste projecten waar KenKon een bijdrage aan heeft geleverd is TERA (Tibetan Education & Relief Association). Andere organisaties waren stichting tegen zinloos geweld en FOCUS (gericht op jonge slachtoffer van de Tsjernobyl ramp).

TERA is een kleine overzichtelijke en in Engeland geregistreerde hulporganisatie die voorziet in de basisbehoeften van met name gevluchte Tibetaanse kinderen in Nepal. Met basisbehoeften wordt gedoeld op eten, behuizing en/of onderwijs. Vanuit KenKon wordt via allerlei grote en kleine acties geprobeerd om hieraan een bijdrage te leveren. In 2003 werd maar liefst zo’n 6000 Euro vanuit Nederland doorgesluisd naar TERA.

Mocht je financiële steun willen leveren aan TERA vanuit Nederland, dan kun je het betreffende bedrag over te maken op Stichting Ta Mo die het geld voor Nederland beheert. Het banknummer is 36.70.34.522 (Stichting Ta Mo, Wageningen), vermeld erbij dat het een donatie voor TERA is.