Om financieel gezond te blijven zijn de contributies per 1 januari 2011 iets omhoog gaan.
De  verhogingen verschillen enigszins per activiteit, maar liggen in de orde van grootte van 0 – 1,5 € per maand. Dus maximaal 4,5 € per kwartaal. In een aantal gevallen zijn de trainingsmogelijkheden het afgelopen jaar uitgebreid of gaat dat het komende jaar nog gebeuren.

Hier onder een overzicht van de trainingsmogelijkheden, uitbreidingen e.a.:

  1. Karate: volwassenen kunnen nu 4 keer per week trainen. 35+ (dinsdag 20.15 uur) en 55+ (vrijdag 15.45 uur) zelfs 5 keer. Sinds kort geldt het laatste ook voor vrouwen door de vrouwentraining op dinsdag om 19.00 uur. Als er een introductiecursus loopt, mag men daarnaast ook meedraaien met de introductielessen.
  2. Qigong: er zijn drie sessies waar de vaste leden aan mee kunnen doen. Als er een introductiecursus loopt, mag men daarnaast ook meedraaien met de introductielessen.
  3. Tibetaanse meditatie: sinds een klein jaar hebben we nu ook een sessie op de maandagavond om 21.00 uur , dus drie in het totaal. Vanaf maandag 10 januari komt er nog een sessie bij, namelijk een ‘Feeding Your Demons’ sessie o.l.v. Annemieke Uijterlinde. Deze is gratis voor de leden voor Tibetaanse meditatie, maar voor deelname eerst even contact opnemen i.v.m. het beperkt aantal plaatsen. Als er een introductiecursus loopt, mag men daarnaast ook meedraaien met de introductielessen.
  4. Zen meditatie: voor Zen meditatie hebben we momenteel 2 sessies. Eén op de woensdagavond (20.30 uur) donderdag ochtend (7.00 uur). Daarom hebben we de contributie voor Zen meditatie dit jaar niet verhoogd. Als er een introductiecursus loopt, mag men daarnaast ook meedraaien met de introductielessen.
  5. Voor het beoefenen van een tweede KenKon activiteit (kan ook een introductiecursus zijn, maar niet één van de gastactiviteiten zoals aikido) wordt maar een beperkt meerbedrag gerekend. Voor een derde activiteit nog minder.
  6. Voor KenKon leden gelden regelmatig kortingen op seminars die door KenKon worden georganiseerd.
  7. Leden van KenKon krijgen voortaan korting op persoonlijke consulten en 2 keer per jaar is er een gratis ‘goede gesprekken week’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *