Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Qigong Seminar – Soft White Crane Qigong

2 september 2017 10:003 september 2017 17:00

Zachte Witte Kraanvogel Qigong is één van de meest verfijnde vormen van Chinese Yoga. Dit systeem is ingebed in een groter qigong systeem dat ook Harde Witte Kraanvogel Qigong omvat en onderdeel is van het Witte Kraanvogel Boksen. Deze seminar is echter gericht op gezondheid, heling, persoonlijke- en meditatieve ontwikkeling.

Wat je gaat leren is een aantal vloeiende, ontspannende en vitaliserende bewegingen, ademhalingsmethoden en meditaties die je ook thuis of in een park kunt beoefenen. Daarnaast komt het subtiele en krachtige energiewerk dat ten grondslag ligt aan deze oefeningen aan bod en krijg je meditatieve aanwijzingen die je zullen helpen de diepe, ontspannen, vitale en open staat van je wezen te her-kennen. Dit alles wordt gekaderd in bondige modellen die de principes en impact van de oefeningen verhelderen.

Dit seminar is toegankelijk voor iedereen die ten minste 1 jaar qigong of een andere contemplatieve body-mind discipline, zoals traditionele vechtkunst, sommige vormen van dans, Indiase yoga etc., beoefend heeft.

Sydney Leijenhorst heeft bijna 4 decennia ervaring in de beoefening van en het onderricht in vecht-, genees- en meditatieve kunsten. Daarbij stelt zijn achtergrond als fysiotherapeut en zijn betrokkenheid bij moderne integrale benaderingen van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hem in staat om een brede, diepe en integrale presentatie van dit oeroude traditionele Chinese oefensysteem te bieden.

Datum & Tijden:
Zaterdag & Zondag, 2 & 3 september 10.00 – 17.00 uur.

Let op:
Deze seminar zit inmiddels vol. Er is een wachtlijst. Mocht je toch interesse hebben in deelname, laat dat dan weten, dan gaan we bezien of we dit jaar of in het voorjaar van 2018 nog eentje organiseren. Hoe groter de wachtlijst, hoe eerder we weer een zelfde soort White Crane Qigong seminar zullen organiseren. Voor de mensen van de wachtlijst en anderen.

Locatie
KenKon Integral Life & Training Centre, Nieuwe Kanaal 11, 6709 PA Wageningen.

Kosten & Betaling
Indien betaald voor 1 augustus:

1 dag € 99 + vrije donatie / 2 dagen € 169 + vrije donatie; gereduceerd tarief (KK leden/studenten/minima): 1 dag € 79 + vrije donatie / 2 dagen € 129 + vrije donatie.
Indien betaald na 1 augustus : + € 20,-
Prijzen inclusief lunch en cursusmateriaal.
Deelname voor 1 dag is alleen mogelijk voor de zaterdag.

Wijze van betaling
Na registratie ontvang je een factuur met aanwijzingen voor de betaling.

Inschrijving is geldig wanneer: inschrijving is ontvangen en bevestigd en betaling is gedaan.

Annuleringsregulering:
Meer dan 3 weken voor aanvang: volledige teruggave; meer dan 2 weken voor aanvang: 60% teruggave; meer dan 1 week voor aanvang: 20% teruggave; minder dan 1 week voor aanvang: geen teruggave.

Overige
Het is mogelijk om in een zaal te slapen op yoga foetons € 10 per nacht. Kamer [2 stuks] € 20 per nacht.
Er zijn diverse Hotels en B & B’s in de omgeving.

Registratie & Info:
info@kenkon.org
+31-(0)317-452946

Voertaal: Engels en/of Nederlands, afhankelijk van deelnemers.

White Crane Soft Qigong Seminar (English)

 

[contact-form-7 id=”12541″ title=”Aanmeldformulier Qigong Seminar – Soft White Crane Qigong”]

Gegevens

Begin:
2 september 2017 10:00
Einde:
3 september 2017 17:00
Evenement Categorie: