Laden Evenementen

Door omstandigheden zullen de Centrale Examens van de IOGKF Nederland vallen op vrijdag 18 december. Er zullen geen karate trainingen zijn. Deze examens zijn voor karateka vanaf 16 jaar en 4e kyu.  Vooralsnog geldt een maximum van 8 deelnemers. Zoals het er nu naar uitziet zullen dit solo examens zijn, waarbij we vooral kijken naar kihonkata en hojo undo. Doe je liever een examen waarbij ook partneroefeningen worden beoordeeld, dan kan dat hopelijk voor de zomer van 2021.

Als je examen doet voor een zwarte band graad moet je ook theorie examen doen. Dat begint altijd een uur voor het praktijk examen.

18.00 uur: theorie
19.00 uur: praktijk

Aanmelden via je dojo-leider
Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je je via je dojo-leider aanmeldt. Na goedkeuring zorg je dat je uiterlijk een week van te voren je inschrijfformulier, IOGKF Paspoort en het examengeld in een gesloten envelop met je naam erop hebt ingeleverd bij je dojo-leider of in de brievenbus op de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen IOGKF paspoort hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar het IOGKF paspoort nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Voor dit evenement gelden strikte corona regels. Dus bijvoorbeeld in geval van klachten bij jezelf of je naasten die mogelijk corona gerelateerd kunnen zijn: meld je af.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer alle trainingen mee te doen en oefen thuis ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *