Bodyrelease

Bij Bodyrelease wisselen rustige en actieve bewegingen elkaar af. Je laat onnodige spanningen los, creëert ruimte in je lichaam en activeert daarin verbindingen die nodig zijn voor een wakkere houding. Je gaat meer natuurlijk bewegen en bouwt je zelfgevoel en lichaamsbewustzijn op. De docent doet de bewegingen voor. Daarbinnen word je uitgenodigd om steeds meer van jezelf en je lichaam te gaan waarnemen. De onrust in je hoofd komt tot rust en je komt in je lichaam en je gevoel.

De lessen zijn gebaseerd op Release-techniek en Mindfulness. Het blijkt dat ook mensen met nek en rugklachten vaak baat hebben bij deze vorm van beweging. De oefeningen worden gedaan op mooie muziek.


Docent: Harriët Ordelman

Dinsdag 18.30-19.45 uur
Aantal lessen: 19
Start 5 september 2023
Start 6 februari 2024

€263,00 (incl. btw)

Dansimprovisatie

Dansimprovisatie gaat uit van de bewegingen van deelnemers zelf. In de warming-up brengt de docent bewegingen in. Hierdoor komt je hoofd tot rust en word je wakker voor de bewegings- mogelijkheden van je lichaam. Daarna staat, steeds binnen heel duidelijke kaders, je eigen spontane beweging centraal. Op speelse wijze en met aandacht en veel plezier laat je ontstaan wat er ontstaat, steeds meer zonder oordeel. Je traint zo je dansvaardigheden, lichaamsbewustzijn, open waarneming in het moment en de verbinding tussen je beleving en beweging. Je vergroot je creativiteit, de zeggingskracht van je eigen beweging en leert het samenspel met andere dansers kennen. De lessen zijn gebaseerd op Release-techniek, Dansexpressie en Contact improvisatie.


Docent: Harriët Ordelman

Dinsdag 20.00-21.30 uur
Aantal lessen: 32
Start 5 september 2023
€497,00 (incl. btw)
(deelname voor een half jaar is mogelijk in overleg)

stonehenge-554x768

Neem contact op met
Harriët Ordelman,
info@wisselwerking.eu
of 06 182 42 155