Lichaam, geest en bewustzijn in de context van Evolutionaire Verlichting

Als we beseffen dat bewustzijn, wie we zijn, en cultuur één zijn, en we ten diepste de scheiding tussen geest en materie doorzien, dan krijgt gezondheid een nieuwe betekenis!

Op zaterdag 5 november deelt Rob van Vliet, een bevrijdend en implicerend perspectief op gezond zijn.

Rob is senior student van Andrew Cohen en managing director van EnlightenNext Nederland. Hij is fysiotherapeut en heeft als achtergrond een “master degree” in acupunctuur, is natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculaire voedingsdeskundige, gecertificeerd als “Crossfit” en “Olympic Lifting” trainer in de USA en heeft verschillende vechtsporten en Qigong gestudeerd. Zijn passie en expertise liggen op het terrein van Evolutionaire Spiritualiteit, gezondheid en sport.

Na het seminar kun je met concrete adviezen meteen aan de slag!
Meer informatie en aanmelden via onze website

Datum: 5 november, zaterdag.
Tijd: 13.00  – 17.00 uur
Prijs: € 60,-
Locatie: KenKon trainingscentrum, Nieuwe Kanaal 11, Wageningen.
Email: info.amsterdam@enlightennext.org
Meer informatie: www.enlightennext.nl en check onze Facebook pagina

Testimonials:

 Joop de Vette, integraal huisarts
`Vanuit een evolutionair perspectief is “gezond zijn” en “beschikbaar zijn” één en hetzelfde. Rob is daarvan een levend voorbeeld en geeft je hierin een helder inzicht en praktische handvaten.’

Vibeke Evenhuis, professioneel balletdanseres, coach & Hypnotherapeut
`Rob van Vliet deelt met ons diep verrijkende inzichten over de eenheid van lichaam en geest. Zo logisch, verhelderend en herkenbaar was dit voor mijn gezondheid en fysieke training. Rob’s voedingsadviezen zijn praktisch, optimaliseren gezondheid en helderheid van geest. Al drie keer eerder volgde ik dit seminar en door het geleerde toe te passen ontwikkel ik steeds verder en dringt de informatie steeds dieper door; ik voel bewuster mijn grenzen, krijg meer vertrouwen in mijn geestelijke vermogen, dat doorwerkt in mijn lichaam.
Door mijn intentie te helder te maken en focus te richten naar mijn innerlijke krachtbron, ook wel ‘Chi’ genoemd, kan ik mijn energie bewust laten stromen. In het verleden heb ik meerdere burnouts gehad en nu sta ik volop in het leven en heb heel veel te geven.

Bekijk de pdf