De magie van dankbaarheid

Don Alverto Taxo is een leraar & sjamaan van het Atis (Kichwa) volk uit Ecuador. Van de sjamanistische raad van Zuid Amerika heeft hij de eervolle titel van Meester Iachak gekregen. Alverto Taxo deelt oude wijsheid uit de Andes met iedereen die op zoek is naar geluk, balans en vervulling. Door simpele oefeningen die zijn in te passen in het dagelijkse leven leert hij eenieder om de heiligheid van elk moment en elke plek te ervaren.

De Condor en de Adelaar

Don Alverto Taxo geeft zijn workshops en lezingen in vervulling van een 500 jaar oude profetie, die spreekt over een tijd waarin de wijsheid van de Condor (hart-gecentreerde spiritualiteit uit Zuid-Amerika) en de wijsheid van de Adelaar (hoofd-gecentreerde manier van leven uit Noord-Amerika en Europa) uitgewisseld zullen worden om voor iedereen een harmonieuze manier van leven te bewerkstelligen. Hij leert ons op een eenvoudige manier om in verbinding te zijn met onszelf, de natuur, de aarde en al onze relaties.

Lezing: de magie van dankbaarheid
Do 11 maart, 20u, Kenkon. Deelname: € 15,-

Training: de magie van dankbaarheid
Za 13 maart, 10-17u, Itaka. In ons soms zo hectische leven vinden we het vaak lastig om in verbinding te blijven met onszelf en alles om ons heen. Vanuit de wijsheid van de Andes leert Alverto Taxo je een eenvoudige manier om in verbinding en harmonie te blijven.

Training: de weg van de healer
Zo 21 maart, 10-17u, Itaka. Een workshop voor iedereen die een passie heeft voor healing. In onze gedrevenheid om healer te worden rennen we soms van de ene workshop naar de andere en proberen we om zoveel mogelijk healingtechnieken en initiaties te verzamelen. Maar wat is nu de basis staat-van-zijn die je nodig hebt voor healingswerk? Hoe wordt je een goede healer? Get back to basics en stap in de flow met Alverto Taxo.

Reserveren / meer informatie:

Meike van Roekel: welkom@praktijkinnervision.nl of tel. 0317-840230