BETER IN JE VEL:

WERKEN MET DE WIJSHEID VAN JE LICHAAM

Voor wie meer ruimte in zichzelf wil ervaren.
MAANDAGOCHTEND 9-16-30 januari & 6 februari
door: LIDA VAN HELLEMONDT,
lichaamsgericht psychosociaal therapeut

Ervaar je onzekerheid, geen zelfvertrouwen, stress, te emotioneel, stuurloos, verkrampt of op een andere manier niet goed in je vel? Heb je het verlangen verandering te brengen in vastzittende patronen? Dan is dit een workshop voor jou!

Focussen is een methode om beter met jezelf te leren omgaan. Je geeft aandacht aan dat, wat in je lichaam merkbaar is. Met aandacht maak je contact met wat er in je speelt. Daar bij blijven, zonder oordeel, geduldig wachtend tot “iets in je” zich ontvouwt, maakt dat er verandering mogelijk wordt. Hierdoor leer je evenwichtiger omgaan met je gedachten, gevoelens en stress, je verdiept het contact met jezelf en je omgeving, je bent beter opgewassen tegen moeilijke situaties en hevige emoties, je geeft richting aan je leven vanuit je kracht, je ervaart meer ruimte in jezelf.

OPGAVE & INFORMATIE

info@weer-klank.nl
www.weer-klank.nl
Vooraf inschrijven tot uiterlijk 2 januari
Kosten € 120,00

Disclaimer: Focussen is een aanvulling op en geen vervanging van reguliere geneeskundige diagnostiek en behandeling. Raadpleeg altijd uw huisarts of specialist bij aanhoudende gezondheidsklachten.

Flyer workshop focussen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *