2013_mw_Ho_kalligrafieEen tijdje geleden besloten we in een ‘hartvlaag’ om de moeder van Wenny Ho, een KenKon lid van de qigong en Tibetaanse meditatie groep, een kans te geven om haar lange ervaring en kennis van de Chinese kalligrafie en filosofie te delen met een klein groepje mensen. Het duurde een poos voor het lukte om een vorm en een startdatum te vinden. Inmiddels hebben we eindelijk een keuze gemaakt. Het wordt zaterdagochtend 27 april van 10 tot ongeveer 11 uur.

Het is een experiment. De moeder van Wenny heeft nog heel veel oude kennis en ervaring paraat, maar is ook ouder geworden en daardoor pakken we het nu op. De korte termijn is soms wat chaotisch voor haar: we willen dus gewoon proberen hoe het gaat. Op basis van 27 april gaan we kijken of en hoe het verder kan. Misschien één keer in de 2-3 weken.
Een paar mensen hadden zich hiervoor al eerder opgegeven, maar er zijn nog een paar plaatsen voor mensen die iets willen leren van Chinese kalligrafie, taal en filosofie. Laat z.s.m. even weten of je mee wil doen. Er mogen maximaal 8 mensen zijn, anders wordt het teveel voor haar. Als we er uiteindelijk mee doorgaan, hebben we misschien een iets grotere groep nodig omdat wellicht niet iedereen altijd zal kunnen. Om de kosten te dekken moeten we € 10 per keer vragen.Voor minder kunnen we het niet doen.

Meld je aan per email via info@kenkon.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *