CHENG HSIN

Internal martial art

Wekelijkse lessen Woensdag 18:00 – 19:30 uur
Start 23 November 2011

[one-third]

Vanaf heden zijn er wekelijks lessen Cheng Hsin, internal martial art op KenKon. De lessen worden verzorgd door Joris van Kasteren en zijn geschikt voor iedereen: jong en oud, ervaren en onervaren, man en vrouw. Wil je soepel blijven op een ontspannen aangename manier, en niet meer bang zijn voor vallen, of andere ogenschijnlijke bedreigingen, kom dan eens kennismaken met Cheng Hsin.

Informatie
Als u vragen hebt, bel gerust
of mail naar:
Joris van Kasteren
Tel: 06-81836286
e-mail: Jokaanla@hetnet.nl
www.ChengHsin.nl
[/one-third]

[one-third]
Waar:
Trainingscentrum Kenkon
Nieuwe kanaal 11
6709 PA Wageningen
[/one-third]

[one-third last=”y”]
Voor wie:
Voor iedereen; jong en oud, ervaren en onervaren, man en vrouw. Wil je soepel blijven op een ontspannen aangename manier, en niet meer bang zijn voor vallen, of andere ogenschijnlijke bedreigingen, kom dan eens kennismaken met Cheng Hsin.
[/one-third]

Wie is Joris van Kasteren:
Ik ben al zeker 20 jaar bezig met martial arts en bewustwording. Na een periode van het beoefenen van Kungfu/Kempo, Taiji Quan, Chi Qong en Meditatie en het volgen van workshops bij diverse internationale leraren zoals Wee Kee Jin en Patrick Kelly, ben ik eind jaren 90 begonnen met Cheng Hsin. Sindsdien train ik bij de Cheng Hsin Nijmegen groep onder Rob van Ham en heb ik vele intensieve workshops gevolgd bij de grondlegger van Cheng Hsin, Peter Ralston. Ik geef les om dit mooie materiaal te delen en voor mezelf meer diepgang te creëren. Naast mijn eigen wekelijkse lessen blijf ik me ontwikkelen door trainingen te volgen bij Peter Ralston en Rob van Ham.

Klik hier voor folder Cheng Hsin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *