2013_Tiana_tefi_portret_smallAfgelopen maand gaf Tiana Tefy een seminar met de titel ‘Qigong voor Vrouwen’. Met een zestal deelneemsters onderzocht ze verschillende dimensies van het vrouw-zijn in relatie tot qigong en meditatie. Het  seminar is iedereen erg goed bevallen, kregen we na afloop terug.

In het licht van deze Rijke Aarde week ben ik blij te kunnen zeggen dat deze seminar een ‘fundraising event’ was. Tiana heeft zelf haar reiskosten betaald en zelf geen vergoeding ontvangen. KenKon heeft haar gratis een zaal ter beschikking gesteld.

Het geld – maar liefst € 550! – gaat naar TERA (Tibetan Education & Relief Association), een in Engeland geregistreerde hulporganisatie die zich in de afgelopen decennia vooral bekommerd heeft om weeskinderen in Nepal, met name ook kinderen van Tibetaanse vluchtelingen of die zelf vluchteling waren.

Hulde aan Tiana!

Tiana wil van harte terugkomen. Mocht je interesse hebben laat het dan weten. Dat motiveert ons deze draad verder op te pakken. Ik heb in het verleden vaak vrouwelijke leraressen uitgenodigd, en ook geloof ik in de unieke waarde van evenementen van vrouwen voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *