2013-3_Ma-uriIn februari gaf Horosz Reka – internationaal bekende therapeute uit Hongarije – op KenKon een presentatie over Ma-uri, een helende dans/massage kunst uit de Polynesische traditie. In Ma-uri danst iemand voor je, voor je fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

Ma-uri is een holistisch genezende therapie gebaseerd op oeroude Polynesische principes. Tijdens de presentatie in februari heeft Horosz Reka een korte demonstratie gegeven van Ma-uri massage en lichaamswerk. Er waren 20 mensen aanwezig, waarvan er 6 na afloop zich hebben opgegeven voor een behandeling. Ook vertelde Horosz Reka over de mogelijkheid om een opleiding in de Ma-uri kunst te volgen.

Mocht je de eerste sessie gemist hebben, is er goed nieuws: Op 5 april zal ze een tweede gratis presentatie geven. En bij voldoende belangstelling zal er mogelijk een Ma-uri opleiding op KenKon komen.

Wil je er meer over weten? Kijk dan in deze PDF van MA-URI Bodywork waarin ook wordt uitgelegd wat Ma-Uri precies is.

Enkele reactie:

“Ik ben helemaal niet zo van het lichamelijke gedoe, had vantevoren dus zo mijn twijfels, maar ik vond deze techniek echt zeer respectvol en afgestemd. Boven verwachting!”

“She was like the wind! It was like the wind flowing over you.”

“Ik merkte dat ik niet met haar bezig was en helemaal kon opgaan in mezelf. Wat ze doet maakt dat je meer in contact met jezelf komt, ik zonk steeds dieper in mezelf… Ze is heel erg aanwezig met haar bewegingen en aanrakingen maar het is allemaal ten dienste van ’de klant zichzelf meer te laten voelen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *