1 mei 2017 is er een nieuwe, extra Qigongles gestart met speciale aandacht voor:

  • Basishouding & beweging in de oefeningen van de Taiji Qigong serie, die bij Kenkon wordt onderwezen
  • Lichamelijke klachten, zoals rugpijn, kniepijn en stijfheid in het bovenlijf. Er kan tijdens de les gewerkt worden met actuele vragen van de deelnemers
  • Aarding: met de zwaartekracht mee spanningen afvoeren en tegelijkertijd de steun vanuit de grond ontvangen tegen de zwaartekracht in

Deze lessen zijn in het bijzonder nuttig voor mensen met actuele fysieke klachten voortkomend uit een ongezond en onnatuurlijk houdings- of bewegingspatroon. Maar ze zijn ook bedoelt voor ieder die een ontspannen en natuurlijke houding wil ontwikkelen, het lichaam wil versterken of mentale helderheid en rust zoekt. Omdat we steeds met de basisprincipes van Qigong werken, kunnen mensen die niet bekend zijn met de oefeningen ook deelnemen.

Praktisch

De lessen worden verzorgd door Christiana Bairaktari en vinden elke maandag plaats in de Zuidzaal van Kenkon tussen 16:30 en 17:30. Mensen die al Qigong lessen volgen bij Kenkon kunnen aan deze les ook deelnemen. Wie geen lid is van Kenkon en alleen deze les wil volgen kan bij Christiana voor 80 euro een strippenkaart van 8 lessen kopen, en dient deze binnen 3 maanden op te maken. Wil je meer lessen volgen, dan kun je KenKon lid worden.

Bij interesse in deelname (Kenkon lid of niet) graag een mailtje sturen naar info@shiatsu-outofyourmind.nl zodat men op de hoogte blijft van (vakantie/annulering van ) de lesdata.