Het lidmaatschap van de IOGK Nederland is verplicht voor iedereen, die Goju Ryu Karate traint. Je behoort lid te worden uiterlijk vanaf je eerste examen of na een half jaar training. Mocht je nog geen lid zijn, vraag dan even om een inschrijfformulier bij je leraar.

Als je 16 bent kun je je jeugdkaart inruilen voor een internationaal IOGKF paspoort. Hiervoor moet je twee pasfoto’s opsturen naar IOGKF Nederland (Prof. P.H. Buismanlaan 25, 4007 WB  TIEL) en 8 € overmaken op 77.38.419

Goju Ryu Emblemen

Het is op examens, en nationale en internationale evenementen verplicht om op je karatepak een IOGKF/KenKon embleem te dragen. Daarom doen we die tegenwoordig gratis bij de nieuw aangekochte karatepakken. Mocht je er geen hebben, hem kwijt zijn, enz. dan kun je ze voor 5 € aanschaffen bij je leraar. Als je recentelijk bij KenKon een pak hebt gekocht, maar geen embleem hebt gekregen, is deze gratis.

Trainingsuren

Er zijn misschien meer trainingsmogelijkheden dan je denkt. In de eerste plaats mogen alle karateka meedoen aan alle reguliere trainingen op maandag (18.00 uur), woensdag (19.00 uur)  en vrijdag (19.30 uur).

Voor mensen met bruine band of hoger is er een speciale training op maandag (19.30 uur) en voor 35+ op dinsdag (20.15 uur).

Maar ook de volgende trainingen zijn er:

Hojo undo training (donderdagmiddag 18.15 – 19.15 uur). De hojo undo is een krachttraining die gebaseerd is op de traditionele krachttraining van het goju-ryu karate en diverse moderne inzichten, methodieken en hulpmiddelen. Deze training is open voor alle karateka vanaf 16 jaar.

Vrouwentraining. Sinds enige tijd geeft Luna Heider, 2e dan, op de dinsdag van 19.00 – 20.00 uur een training voor de vrouwelijke karateka. Alle vrouwelijke karateka vanaf 16 jaar mogen hier aan meedoen.

50+ training. Wijnand Meurs geeft sinds enige tijd op de vrijdagmiddag een training voor 50+sers. Deze training is open voor alle karateka van 50 jaar of ouder. Deze les start om 15.45 uur en duurt een uur.

Introductiecursussen: alle mensen die een witte band hebben mogen ook altijd meedoen aan de introductiecursus op woensdag om 20.00 uur. De hele cyclus of alleen af en toe eens een training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *