Het verbaast mij altijd hoe weinig tanden er door de jaren heen gesneuveld zijn tijdens de karate trainingen. Een beperkt aantal van de karateka beschikt namelijk over een bitje. Soms vrees ik dat dat betekent dat we de confrontatie van het gevecht – het scherpst van de snede – teveel uit de weg gaan.

Hoe het ook zij, ik ben altijd weer blij als er een nieuwe lichting bitjes in gebruik wordt genomen, want ik kan er slecht tegen als mijn leerlingen, alle leereffecten ten spijt, beschadigen. Daarom heb ik met mijn tandarts (Erik Luitse) afgesproken om weer eens een avond te reserveren voor het happen van bitjes. Hij levert ons bitjes van goede kwaliteit tegen een uiterst vriendschappelijke prijs.
Teken zo snel mogelijk in op een tijdstip in de tabel op het prikbord of stuur even een mailtje naar Ingrid ingrid@kenkon.org, dan hoef je in ieder geval niet heel lang te wachten.

Mocht je echt niet kunnen op die avond, dan kun je een keer door de week bij hem langskomen (bel dan 0317-417808).

De kosten bedragen € 35,00, lever dit bedrag gepast en in een envelop in bij één van de lesgevers of Ingrid Bos.

Hartelijke groet,

Sydney Leijenhorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *