running-viking1Na een kort overleg tussen Marlies Hallingse (judo) en Jan Kroon (hojo undo) werd een resoluut besluit genomen: we zouden een KenKon team formeren voor de Strong Viking Run, te Wijchen op 8 juni 2013. Twintig kilometer lopen, met hindernissen. Direct begonnen enkele vrijwilligers enthousiast te trainen en ondanks dat Marlies uiteindelijk helaas zelf niet mee kan, staat er nu een krachtig KenKon team klaar om ons te vertegenwoordigen op 8 juni.

Voor wie nog mee wil, er is nog ruimte in het team, maar besef dat je nu al stevig in je trainingsschema moet zitten om de rit uit te kunnen lopen. Het  door de organisatie voorgestelde trainingsprogramma gaat uit van minstens 2x per week hardlopen en 1x krachttraining. Wil je nog meedoen, meldt je dan aan via het secretariaat info@kenkon.org

Als we na 8 juni allemaal nog leven gaan we verkennen of we in het najaar een survival run team kunnen formeren. (Survivalrunning is de competitievariant van de strongrun, vaak nog net iets pittiger en technischer) Heb je interesse, geef dit dan aan via het secretariaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *