Beste mensen,

KenKon zal niet oplossen in de grenzeloze ruimte, maar opnieuw reïncarneren!

Afgelopen week heb ik de sleutel gekregen van de nieuwe locatie voor KenKon, voor de komende 5+ jaar. Voorlopig is het streven om daar op 1 november te beginnen. Tot die tijd blijven we elkaar ontmoeten en trainen in de voormalige Schimmelpenninck fabriek. Ondertussen kunnen we al wel aan de slag in de nieuwe locatie.

De nieuwe locatie is een deel van het nieuwe pand ‘Nieuwlanden’ en is gelegen aan het ‘Nieuwe Kanaal’ [zie link, laatste gebouw links]

Verbouwingsplannen moeten nog worden gemaakt, maar ik kon het afgelopen week niet laten om al wat te schrobben, vegen, dromen, enz. Wie wil, kan zondagmiddag komen kijken en helpen, en alvast contact maken met en dromen over de mogelijkheden van deze nieuwe locatie. Ik zal er zijn tussen 13.00 en 17.00 uur. Wat mee te nemen? Stofzuigers, emmers, schoonmaakspullen, stofkapjes, heggenscharen, boomzagen, gereedschapkisten, containers, enz. Je kunt rustig je hele familie meenemen. De oppervlakte is 1000+ m2, jaren lang aan haar lot overgelaten, dus werk zat. Bovendien kun je buiten op het terras of in de velden ook prima picknicken.

Hartelijke groet,

Sydney Leijenhorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *