Op zaterdag 7 januari worden de wilgen naast KenKon geknot. Iedereen is van harte welkom om mee te helpen. Vrijwilligers van de Stichting Landschapsbeheer ZW Veluwe nemen het voortouw en zorgen voor begeleiding, gereedschap, werkhandschoenen en een kop soep in de pauze. Er wordt gewerkt met handzagen. Doe oude kleren aan en stevige schoenen.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven maar kunt om 10 uur naar KenKon komen. We werken tot circa 14.00 uur. Coördinatie: Aleid van der Kolk. 0317-413584, mobiel: 06 10499451. Meer informatie op landschapsbeheer.infogeocities.nl

De Stichting Landschapsbeheer Zuid-West Veluwe is een groep enthousiaste vrijwilligers, die zorgt voor behoud en herstel van kleine stukjes natuur in de omgeving van Bennekom, Ede en Wageningen. In de periode oktober – maart organiseren we 2 zaterdagen per maand een werkdag, van 10 tot circa 2 uur. Iedereen is welkom om op deze dagen mee te helpen, zonder verplichtingen. Zo help je de natuur in je eigen omgeving en ben je lekker actief buiten bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *