Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zachte Witte Kraanvogel Qigong

6 december 2014 10:007 december 2014 17:00

Zachte Witte Kraanvogel Qigong is één van de meest verfijnde vormen van Chinese Yoga ten behoeve van gezondheid, genezing en meditatieve ontwikkeling. Wat je gaat leren is een aantal vloeiende, ontspannende en vitaliserende bewegingen, ademhalingsmethoden en meditaties die je ook thuis of in een park kunt beoefenen. Daarnaast komt het subtiele en krachtige energiewerk dat ten grondslag ligt aan deze oefeningen aan bod en krijg je meditatieve aanwijzingen die je zullen helpen de diepe, ontspannen en open staat van je wezen te her-kennen.

Dit seminar is toegankelijk voor iedereen die ten minste 1 jaar qigong of een andere contemplatieve body-mind discipline, zoals traditionele vechtkunst, sommige vormen van dans, Indiase yoga etc., beoefend heeft.

Sydney Leijenhorst heeft meer dan 3 decennia ervaring in de beoefening van en het onderricht in vecht-, genees- en meditatieve kunsten. Daarbij stelt zijn achtergrond als fysiotherapeut en zijn betrokkenheid bij moderne integrale benaderingen van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hem in staat om een brede, diepe en integrale presentatie van dit oeroude traditionele Chinese oefensysteem te bieden.

Voertaal: Engels en Nederlands, afhankelijk van deelnemers.

Indien betaald voor 15 november:
1 dag € 90 + vrije donatie; 2 dagen € 150 + vrije donatie
KK leden/studenten/minima: 1 dag € 70 + vrije donatie; 2 dagen € 120 + vrije donatie
Indien betaald na 15 november: + € 20
Prijzen zijn inclusief lunch en cursusmateriaal

Opgave: mail naar info@kenkon.org

Gegevens

Begin:
6 december 2014 10:00
Einde:
7 december 2014 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

KenKon Integral Life and Training Center
Nieuwe Kanaal 11
Wageningen, 6709 PA
+ Google Maps