Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vijf Vitale Wijsheden Weken

12 oktober 201520 november 2015

Op 12 oktober start er een nieuwe cyclus van de Vijf Vitale Wijsheden Weken. De derde inmiddels. In deze periode van 6 weken staat eerst iedere week een ander element – aarde, water, vuur, wind of ruimte – centraal, en in de laatste week het totaal. Deze elementen worden ook wel ‘vitale wijsheden’ genoemd. In het voorjaar gold deze inspiratiebron niet alleen voor de lessen karate, qigong en Tibetaanse meditatie, maar ook voor de aikido lessen, de judo lessen van Marlies Hallingse en de dans/body-release lessen van Harriët Ordelman. Misschien hier en daar ook een beetje voor de zen meditatie lessen. De aikidoka hadden zelfs een hele stage gewijd aan dit thema, onder leiding van Nicolas Ragot. Na de zomer gaan we zien wie er dit najaar allemaal in mee zullen doen, en wat er rondom heen nog meer gaat gebeuren ten aanzien van deze kleurrijke en bruisende weken.

Wil je je nu al verdiepen in de achtergronden dan kun je terecht op: https://www.kenkon.org/event/vijf-vitale-wijsheden-weken/

Ben je geen lid van KenKon maar wil je dit toch meemaken, dan kun je voor twee maanden lid worden voor de activiteit die je het meeste aanspreekt.

 

Gegevens

Begin:
12 oktober 2015
Einde:
20 november 2015
Evenement Categorie:

Locatie

KenKon Integral Life and Training Center
Nieuwe Kanaal 11
Wageningen, 6709 PA
+ Google Maps