Laden Evenementen

Nieuws van de Leesgroep Tibetaans Boeddhisme

Waar beter dan in een prachtige tuin, onder een stralende sterrenhemel, konden we begin september ons gesprek voortzetten over het ‘Het Juwelenschip’?  Wederom een fijn gesprek, soms serieus, maar ook relativerend en met humor.  De tekst blijft boeien, vooral het ervaren van de woorden, de totale aanwezigheid.  Na twee keer gesproken te hebben over ‘Het Juwelenschip’ schakelen we nu over naar een ander boek. We zullen vast nog regelmatig op ‘Het Juwelenschip’ terug komen en het idee is om het over een jaar of zo weer eens te lezen. 

Het volgende boek is van Pema Chödrön: ‘Bevrijd jezelf van angsten en oude gewoonten’.  De oorspronkelijke Engelse titel is ‘Taking the Leap, Freeing Ourselves from Old Habits and Fears’.  Pema Chödrön is een Amerikaanse boeddhistische non in de lijn van Trungpa Rinpoche. In dit boek past Chödrön boeddhistische wijsheid toe op problemen die onze gewoontes en neigingen kunnen veroorzaken.  Het goede nieuws is dat we hier verandering in kunnen aanbrengen.

We komen weer bij elkaar op 8 november, 19.30 uur.  Iedereen is welkom. Voor de locatie, stuur een mail naar: leesgroeptibetaansboeddhisme@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *