Laden Evenementen

HELAAS GEANNULEERD

In verband met de Corona maatregelen, waaronder handhaving van de avondklok van 17.00 uur, is het helaas niet mogelijk de winterretraite door te laten gaan in de vorm die we gewend zijn. We bieden nu een passend alternatief dat past binnen de huidige maatregelen en waarbij we ook een veilige omgeving willen kunnen garanderen.

De wereld is de laatste tijd chaotischer en meer dualistisch geworden. Als we één ding hebben geleerd is dat we het samen moeten doen, wereldwijd. Wanneer de natuur zich overgeeft aan het ontbindingsproces vindt er een uitgebalanceerd proces plaats tussen de elementen en de aarde. Op KenKon komen we samen om dit proces te delen en ons gewaar te zijn dat ook wij een onderdeel van de natuur zijn. We ondersteunen elkaar in onze processen. Door elkaar te steunen groeien we zelf ook.

In het gedeelde levensritme van de dag, waarbij meditatie centraal staat, kan veel van ons zinloze, onrustige of pijnlijke gedoe wegvallen. Soms pas na heftig innerlijk verzet, soms na gestage vertering en ook zomaar vanzelf. Zo komt iedereen weer bij de eigen kleine en grootse essenties.

*Deelname voor 1, 2, 3 of 4 dagen is alleen mogelijk vanaf dag 1. Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld alleen dag 3 en 4 bij te wonen, wel dag 1 en 2.

Indien het voor de 1,5 m afstand nodig is, maken we gebruik van twee zalen

KOSTEN

Deelnamekosten zijn per dag € 40,00 voor leden en € 50,00 voor niet leden. Lunch, koffie, thee en sapjes zijn inbegrepen.Via Zoom: € 25,00 per dag. Betaling vooraf.

Overnachten: Omdat het gebouw ’s avonds dicht gaat is overnachting niet mogelijk. In Wageningen zijn er voldoende mogelijkheden om te overnachten. Kijk eens bijvoorbeeld op: Wageningen · Verblijven · Airbnb

De retraite wordt geleid door Sydney Leijenhorst en wordt gecoördineerd door Raymond Wiggers.

Voor meer informatie mail naar: KenKonretreat2022@gmail.com of bel Raymond Wiggers 06-48782308. Informatie in de hal van KenKon.

Datum: maandag 3 t/m vrijdag 7 januari
We volgen een dagprogramma van 08.00 – 16.30 uur. 

Het dagprogramma wordt gevuld met meditatie oefeningen waarbij Sydney ook specifieke Tibetaanse & Chinese Yoga introduceert. De oefeningen zijn laagdrempelig en voor iedereen te doen.
Het zal dus geen traditionele stilte retraite zijn. Wel verblijven we gedeeltes van de dag in stilte. Uiteraard staat het een ieder vrij om de gehele dag in stilte te verblijven.

Je kunt de retraite ook thuis via Zoom volgen.