Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kalligrafie in KenKon

26 maart 2016 14:0016:30

€7,50

Kalligraaf Eita Segawa uit Japan komt voor het eerst op bezoek in Nederland – en ook naar KenKon. Hij maakt kalligrafie (Japanse schrift in kunstvorm) in een eigenzinnige stijl.

Nadat Eita Segawa, toen nog geen twintig jaar oud, zijn twee beste vrienden had verloren, besloot hij zijn leven te wijden aan Japanse kunst om de harten van mensen te verwarmen. Zo is Eita Segawa’s specialiteit ontstaan: het maken van persoonlijke kalligrafiewerken voor individuen, met een eigen persoonlijke tekst die bij die persoon past. Dit doet hij door te kijken naar de persoon en de ogen. “Seeing every person as one of a kind, he creates unique calligraphy messages for each individual he meets.” In Japan toert hij rond naar alle uithoeken van het land. Nu hoopt hij ook Nederlanders kennis te laten maken met de kalligrafiewerken.

Op KenKon zal de kalligrafiepoëzie vertaald worden door Japanse vertalers die op deze bijzondere dag aanwezig zullen zijn. Verder zal Segawa die dag vertellen over de Japanse filosofie, met als thema: ‘Lente’ (het thema van vernieuwing, een nieuw begin en verfrissende nieuwe inzichten vanuit een Japanse visie). Daarbij zal het Japanse keukenteam de Japanse smaak laten proeven!

Laat je verassen, graag zien we jullie dan!

Team KenKon (Hugo Vaassen, Yoseph Swilem, Bart Pekel, Junko Huijs) 

Graag aanmelden bij junko_huijs@hotmail.com

Datum: zaterdag 26 maart (Paaszaterdag)
Tijd: 14:00-16:30
Plaats: KenKon, Wageningen
(Nieuwe Kanaal 11, 6709 PA Wageningen)
Voor wie: KenKon-leden en geïnteresseerden
Kosten: € 7,50 (incl. koffie + thee + cake uit Mariko’s keuken)

Gegevens

Datum:
26 maart 2016
Tijd:
14:00 – 16:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

KenKon Integral Life and Training Center
Nieuwe Kanaal 11
Wageningen, 6709 PA
+ Google Maps