Laden Evenementen

Embodyment, lichaamsbewustzijn relationeel zinvol maken

Embodyment is een programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. In tegenstelling tot ons hoofd, blijkt het lichaam ons veel beter te vertellen wie we zijn, wat we willen, hoe we ons tot anderen verhouden en welke beslissingen juist zijn voor ons. Ondanks de grote hoeveelheid informatie die er in de wereld te vinden is, putten we niet of nauwelijks uit misschien wel de belangrijkste bron die we altijd tot onze beschikking hebben.

Het programma bestaat uit periodieke lichaamsgerichte trainingen, afgewisseld met groepsreflectiebijeenkomsten, individuele begeleidingsgesprekken en lichaamsbehandelingen.

Start
Dit programma start jaarlijks in oktober en vindt plaats bij Integral Life & Training Centre KenKon in Wageningen.
Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bedoeld voor professionals in de volle breedte die op een pragmatische en diepgaande wijze hun lichaamsbewustzijn willen vergroten en hiermee een flinke ontwikkelingsimpuls willen geven aan hun persoonlijk leiderschap.

Kosten
De investering voor dit jaarprogramma bedraagt €3.500 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.
Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 14 september organiseren wij een laatste informatiebijeenkomst voor ons Embodymentprogramma (start okt. 2018). De locatie van deze bijeenkomsten is KenKon (Nieuwe Kanaal 11) in Wageningen. De inloop is om 14:30, de bijeenkomst begint om 15:00 en duurt tot 16:30. Wil je dat wij een stoel voor je vrijhouden en/of ben je geïnteresseerd in het programma, neem dan hier contact met ons op.