Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Embodyment

27 oktober 2017 09:3014:00

Embodyment

Embodyment is een programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. In tegenstelling tot ons hoofd, blijkt het lichaam ons veel beter te vertellen wie we zijn, wat we willen, hoe we ons tot anderen verhouden en welke beslissingen juist zijn voor ons. Ondanks de grote hoeveelheid informatie die er in de wereld te vinden is, putten we niet of nauwelijks uit misschien wel de belangrijkste bron die we altijd tot onze beschikking hebben.

Het programma bestaat uit periodieke lichaamsgerichte trainingen, afgewisseld met groepsreflectiebijeenkomsten, individuele begeleidingsgesprekken en lichaamsbehandelingen.

Start

Dit programma start jaarlijks in oktober en vindt plaats bij Integral Life & Training Centre KenKon in Wageningen. Het wordt gegeven door Sydney Leijenhorst [Embodyment], Floris Lemmen [Shiatsu], Ivo van Dinteren en Michiel Westra [coaching, groepssessies en algemene begeleiding en organisatie].

Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bedoeld voor professionals in de volle breedte die op een pragmatische en diepgaande wijze hun lichaamsbewustzijn willen vergroten en hiermee een flinke ontwikkelingsimpuls willen geven aan hun persoonlijk leiderschap.

Kosten

De investering voor dit jaarprogramma bedraagt €3.500 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 8 september organiseren wij de laatste informatiebijeenkomst voor de Embodymentgroep die start in oktober 2017. De bijeenkomst start om 15:00, duurt tot 16:30 en vindt plaats bij KenKon (Nieuwe Kanaal 11) in Wageningen. Wil je dat wij een stoel voor je vrijhouden en/of ben je geïnteresseerd in het programma, neem dan contact met ons op via: info@michielplusivo.nl.

Bekijk de flyer

Michiel + Ivo: info@michielplusivo.nl

Gegevens

Datum:
27 oktober 2017
Tijd:
09:30 – 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,