Laden Evenementen

Embodyment

Het Embodyment traject is een inspirerend jaartraject persoonlijke ontwikkeling, waarbij de wijsheid en beleving van ons lichaam centraal staat. Het bevat trainingen in ’embodyment’, persoonlijke begeleiding, groepssessies en shiatsu behandelingen & adviezen.

Embodyment, lichaamsbewustzijn relationeel zinvol maken
Embodyment is een programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. In tegenstelling tot ons hoofd, blijkt het lichaam ons veel beter te vertellen wie we zijn, wat we willen, hoe we ons tot anderen verhouden en welke beslissingen juist zijn voor ons. Ondanks de grote hoeveelheid informatie die er in de wereld te vinden is, putten we niet of nauwelijks uit misschien wel de belangrijkste bron die we altijd tot onze beschikking hebben.

Het programma bestaat uit periodieke lichaamsgerichte trainingen, afgewisseld met groepsreflectiebijeenkomsten, individuele begeleidingsgesprekken en lichaamsbehandelingen. Zie de folder voor meer informatie.

Start
Dit programma start jaarlijks in oktober en vindt plaats bij Integral Life & Training Centre KenKon in Wageningen.
Voor wie is het bedoeld?

Het programma is bedoeld voor professionals in de volle breedte die op een pragmatische en diepgaande wijze hun lichaamsbewustzijn willen vergroten en hiermee een flinke ontwikkelingsimpuls willen geven aan hun persoonlijk leiderschap.

Kosten
De investering voor dit jaarprogramma bedraagt €3.500 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.