Laden Evenementen

Op woensdag 16 december zijn er weer karate examens voor de volwassen! Deze examens zijn voor karateka zonder graad of karateka met 10e t/m 5e kyu. Voor de bruine en zwarte band examens kun je terecht op de centrale examens van de IOGKF Nederland. Er kunnen maximaal 16 deelnemers, verdeeld over twee zalen, meedoen. Hierbij houden we ons aan de dan geldende corona zorg richtlijnen. Vermoedelijk zal het examen dus alleen uit solo oefeningen bestaan.

Let op! Wanneer de huidige lockdown wordt verlengd of gewijzigd volgt een aanpassing van de opzet en eventueel aantallen.

Het examen begint om 19.00 uur.

Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je vóór 9 december je inschrijfformulier, IOGKF Paspoort en het examengeld in een gesloten envelop met je naam er op hebt ingeleverd bij je Sensei of in de brievenbus op de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen IOGKF paspoort hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar het IOGKF paspoort nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Voor dit evenement gelden strikte corona regels. Dus bijvoorbeeld in geval van klachten bij jezelf of je naasten die mogelijk corona gerelateerd kunnen zijn: meld je af.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer alle trainingen mee te doen en oefen thuis ook. 

Schrijf je in vóór 9 december!