Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dojo karate examens volwassenen

18 oktober 19:0022:00

Op woensdag 18 oktober zijn er weer karate examens voor de volwassen! Deze examens zijn voor karateka zonder graad of karateka met 10e t/m 5e kyu. Voor de bruine en zwarte band examens kun je terecht op de centrale examens van de IOGKF Nederland.

Het examen begint om 19.00 uur.

Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je een week van te voren je inschrijfformulier, IOGKF Paspoort en het examengeld in een gesloten envelop met je naam er op hebt ingeleverd bij je Sensei of in de brievenbus op de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen IOGKF paspoort hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar het IOGKF paspoort nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer naar alle trainingen te komen en oefen thuis ook. Iedereen kan vier tot vijf keer per week in de dojo trainen!

Schrijf je in vóór 11 oktober!

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
19:00 – 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

IOGKF

Locatie

KenKon Integral Life and Training Center
Nieuwe Kanaal 11
Wageningen, 6709 PA
+ Google Maps