Laden Evenementen

Op woensdag 16 december zijn er weer karate examens voor de jeugd volgens de dan geldende corona zorg richtlijnen!
• Groep I: 15.00 – 16.30 uur
• Groep II: 16.45 – 18.15 uur

De examens voor groep I beginnen dus om 15.00 uur. Dat is een half uur eerder dan de wekelijkse woensdagtraining! De examens voor jeugdgroep II zijn op dezelfde tijd als de normale karate les.

Je ouders of andere familieleden mogen helaas niet komen kijken in verband met de corona maatregelen.

Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je voor 9 december je inschrijfformulier, jeugdkaart en het examengeld in een gesloten envelop met je naam er op hebt ingeleverd, in de brievenbus op de deur van de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen jeugdkaart hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar de jeugdkaart nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Voor dit evenement gelden strikte corona regels. Dus bijvoorbeeld in geval van klachten bij jezelf of je naasten die mogelijk corona gerelateerd kunnen zijn: meld je af.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer naar alle trainingen te komen en oefen thuis ook. Iedereen kan twee keer per week in de dojo trainen!