Laden Evenementen

Dojo Examens Karate voor de Jeugd

Op woensdag 27 januari zijn er weer karate examens voor de jeugd!

  • Groep I: 15 – 16.30 uur
  • Grep II: 16.30 – 18.00 uur

De examens voor groep I beginnen dus om 15 uur. Dat is een half uur eerder dan de wekelijkse woensdagtraining! De examens voor jeugdgroep II zijn een kwartiertje eerder dan de normale karate les.

Zorg dat je 15 minuten van te voren, 14.45 uur of 16.15 uur, aanwezig bent. Je ouders of andere familieleden mogen komen kijken als jij dat wilt.

Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je een week van te voren je inschrijfformulier, jeugdkaart en het examengeld in een gesloten envelop met je naam er op hebt ingeleverd, in de brievenbus op de deur van de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen jeugdkaart hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar de jeugdkaart nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer naar alle trainingen te komen en oefen thuis ook. Iedereen kan twee keer per week in de dojo trainen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *