Laden Evenementen

Op woensdag 25 januari zijn er weer karate examens voor de volwassen! Deze examens zijn voor karateka zonder graad of karateka met 10 t/m 5e kyu. Voor de bruine en zwarte band examens kun je terecht op de centrale examens van de IOGKF Nederland.

Het examen begint om 19.00 uur.

Als je mee wil doen is het noodzakelijk en belangrijk dat je een week van te voren je inschrijfformulier, IOGKF Paspoort en het examengeld in een gesloten envelop met je naam er op hebt ingeleverd bij je Sensei of in de brievenbus op de receptie. Als je nog geen lid bent van de IOGKF Nederland en dus nog geen IOGKF paspoort hebt, vraag dan aan je Sensei een inschrijfformulier voor de IOGKF Nederland en stuur dat z.s.m. op. Als je het inschrijfformulier al op hebt gestuurd maar het IOGKF paspoort nog niet hebt ontvangen, is het niet erg als die op het examen nog niet in jouw/ons bezit is.

Zorg er voor dat je jezelf goed voorbereidt. Probeer naar alle trainingen te komen en oefen thuis ook. Iedereen kan vier tot vijf keer per week in de dojo trainen!

Schrijf je in vóór 18 januari!