Laden Evenementen

Bill Palmer, een Engelse Shiatsu leraar, komt 26 en 27 mei 2018 naar KenKon met de workshop ”Aligning Body and Mind”. Deze workshop is een weekend over innerlijke processen rondom het conflict tussen innerlijke spontaniteit en aanpassing aan de verwachtingen van de buitenwereld. We werken met meridianen, lichaamswerk en stemwerk.

Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar de harmonie tussen onze innerlijke spontaniteit en de vaststaande patronen die we ontwikkeld hebben in reactie op de verwachtingen van de buitenwereld. Met beweging, lichaamswerk en stem-werk zoeken we contact met onze spontane energie en onze primaire ‘Wil’. Door spanningspatronen los te laten en het skelet te resetten kunnen we de ‘Wil’ en de energie vrij door het lichaam laten stromen.

Het gaat hier om een centraal menselijk dilemma: hoe kunnen we onze individualiteit laten gelden en tegelijkertijd harmonieus met andere mensen samenleven?

Het ons gedragen volgens de verwachtingen van de buitenwereld in plaats van in harmonie met onze diepere zelf veroorzaakt een intern conflict dat kan resulteren in blessures, energie tekort en emotionele verwarring.

Tijdens het weekend werken we met de meridianen Blaas, Dunnedarm, Nieren en Hart. Deze meridianen zijn betrokken bij de expressie van de primaire Wil en hebben te maken met het verbinden van intentie met actie. We gaan speciaal in op de betrokkenheid van deze meridianen bij het leerproces van voorwaartse beweging van baby’s en hoe verstoringen van dit proces invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van onze volwassen persoonlijkheid.

Dit is een weekend voor therapeuten, masseurs en lichaamswerkers die mensen willen begeleiden binnen innerlijke processen.
Meer informatie: https://handsontao.nl/bill-palmer/