15 maart, 22.00

Na het horen van de laatste overheidsrichtlijnen eerder deze dag en overleg met diverse partijen hebben we moeten besluiten dat de door KenKon georganiseerde activiteiten [karate, qigong, Tibetaanse meditatie, Zen meditatie en qigong] met directe ingang worden stil gelegd. In ieder geval t/m 6 april.

We zullen deze week onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om op afstand contact kunnen houden met online ontmoetingen, leesvoer, filmpjes, enz. Wat ditonline ontmoetingen betreft  gaat Berry Trip morgenavond al een experiment met Zoom doen. De mensen van de Tibetaanse meditatie groep krijgen hiervoor een link via email. Wie weet wat er nog meer gaat komen!
De activiteiten die door de WUR / Bongerd zijn georganiseerd en op KenKon worden gehouden zijn al vanuit de WUR ? Bongerd afgeblazen.
In hoeverre de andere groepen/onderhuurders hun activiteiten ook staken, weten we nog niet. Iedereen is ongetwijfeld druk bezig met overleggen en overwegen. We gaan er vanuit dat de onderhuurders hun eigen keuzes maken en hun deelnemers daarover communiceren.
De shiatsu groep heeft hierin al de nodige beslissingen genomen en gecommuniceerd met haar deelnemers.