“Face To No Face”

met Richard Lang

Dagworkshop met de oefeningen van Douglas Harding

Direct Zien In Je Ware Natuur

De oefeningen (‘experimenten’) van Douglas Harding (1909 -2007) zijn door de huidige tijdsgeest weer heel actueel geworden. De vriendelijke, directe en zeer bijzondere oefeningen brengen je meteen tot het allerhoogste (allerlaagste?) inzicht: Te Zien wie je Werkelijk bent. De workshop wordt gehouden door Richard Lang, de spreektaal is Engels (met vertaling). Richard doet deze workshops niet om te voorzien in zijn levensonderhoud, maar om het erfgoed van Douglas Harding de ruimte te geven die het verdient.
Richard Lang (1959) is al vanaf zijn 17e levensjaar gefascineerd door “The Headless Way” en was een goede vriend van Douglas Harding. De losse organisatiestructuur rondom de experimenten van Douglas bestaat uit het maken van vrienden wereldwijd die het “Zien” in hun leven willen integreren. Er zijn een aantal zeer goede boeken die achtergrond informatie verschaffen zoals het in 1961 verschenen “On Having no Head” en het in 1990 verschenen “Head Off Stress”. Een geniale aanpak voor het hanteren van de stress van de wereld. Richard is terug te vinden, samen met veel informatie op de website: http://www.headless.org Het zal een zeer ontspannende, lichthartige workshop worden waarin je Zelfrealisatie vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd, er is ook ruimte voor vragen en gezelligheid.
Wanneer: Zondag 28 februari 2010 van 10.30 uur tot 17.00 uur op KENKON
Kosten: 35 – 50 Euro (afhankelijk van je inkomen)
Aanmelden & Info: guido.sleddens@gmail.com / 0643060047

Speciaal aanbevolen voor beoefenaars van Zen – Qigong – Taiji Quan – Integral – Advaita – Meditatie en interesse in spiritualiteit & verlichting.

bekijk voor meer info op headless.org

Face To No Face.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *