Beste allemaal,

 

Even een berichtje over COVID en volgende week.

 

Van vrijdagavond tot zaterdagochtend kreeg ik enkele zeer milde keel-, sinus- en lichaamssymptomen. Meer als een activering van een reactie dan daadwerkelijke symptomen. Toen ik ‘s ochtends testte op COVID, was de test positief. Dus ik zit nu in quarantaine.

 

Omdat het herstel, de quarantaineduur en de situatie thuis voor de komende week onvoorspelbaar is, heb ik de volgende beslissingen genomen:

 

  1. alle karatelessen deze week worden overgedragen aan andere zwarte banders.
  2. Mijn doorlopende lessen qigong, Tibetaanse meditatie, Tibetaanse yoga en de WUR-meditatiecursus zijnde komende deze week alleen online. Ik vertrouw erop dat we elkaar vanaf maandag 25 april weer in real time & space kunnen zien.

 

Hoewel ik geloof dat ik met niemand van jullie heb geworsteld, gesparteld, geknuffeld of gedanst, en ook niet langer dan 15 minuten een besloten ruimte heb gedeeld, maar misschien wil je een extra vinger aan de pols houden voor het geval je me afgelopen woensdag hebt ontmoet, Donderdag en vrijdag.

 

BTW Met mij gaat het goed, de symptomen zijn heel mild. Ik maak me meer zorgen om mijn vrouw, die de neiging heeft om wat feller te reageren op virussen e.d. en gisteravond ook ziek werd [maar de afgelopen twee dagen negatief testte].

 

Ik zal deze onverwachte wending gebruiken om dieper te herstellen dan alleen herstellen van COVID, door deze week zoveel mogelijk tot een inspirerende retraite maken.

 

Afhankelijk van hoe dingen thuis uitpakkne, ben ik misschien op KenKon, in een verre hoek van het gebouw, maar niet beschikbaar. Ver weg van de bezoekers en met inachtneming van de quarantainerichtlijnen en uiterste hygiëne.

 

Hartelijke groeten,

 

Sydney Leijenhorst