Introductie­lessen Zen meditatie

Introductielessen

Wil je beginnen met Zen en heb je geen of weinig ervaring met meditatie dan kan je deelnemen aan de introductielessen. We geven afhankelijk van het aantal aanmeldingen elke 4-6 weken twee introductielessen. Je wordt wegwijs gemaakt in de meditatieruimte en krijgt instructie over houding en het zitten en de gebruiken in de meditatieruimte. Na deze twee lessen kan je instromen in de doorgaande groep. We laten je dan nog niet los maar er zal regelmatig een één op één contact met de leraar of één van onze ervaren groepsleden zijn. Je kan hier terecht met vragen en instructie krijgen over het zitten, hoe om te gaan met hindernissen die je kan tegen komen tijdens het zitten. Zen houdt niet op in de Zendo maar neem je mee naar je dagelijkse leven. Dagelijkse beoefening is dan ook zeker aan te raden.

 

Wil je meer informatie, of heb je opgeven voor de introductielessen stuur dan een mail aan: zeninwageningen@gmail.com . We nemen dan contact met je op wanneer je kan starten.

 

De twee lessen kosten 20 euro of 14 voor studenten of minima.

Aanmelden

KenKon gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie onze privacyverklaring
  • Het bedrag graag overmaken op het volgende bankrekeningnummer: NL04 ABNA 0447 0282 86 ten name van KenKon, o.v.v. ‘introductielessen Zen meditatie’.
  • Mochten er problemen zijn bij het aanmelden via het formulier … stuur dan a.u.b. een mail naar info@kenkon.org